O dieta sanatoasa

Fructe dieta sanatoasa te în ultima vreme, o mulțime auzit despre asta, dar a fost dificil de navigat în informații contradictorii în cluster. Ca un prim pas, pentru a elimina, ceea ce înseamnă conceptul de “alimente sănătoase”. Multă sănătate înseamnă consumul de alimente. “Alimentația sănătoasă” – nu e exprimarea corectă, deoarece circulația produsele alimentare, toți sănătoși. Cu toate acestea, există produse alimentare, băuturi, care mananca mai des, altele mai rar, recomandat. O dieta sanatoasa o varietate de alimente și băuturi în cantități mărime, și în cantitate suficientă diversitate cu consum regulat. Astfel, riscul de dezvoltare a acesteia la un nivel minim, pentru a reduce.

 

De ce este important să mănânci sănătos?

O alimentație sănătoasă pe sumele respective să fie incluse în organizarea importante de energie de substanțe nutritive (proteine, grăsimi, carbohidrați) și energetice taxa de substanțe nutritive (vitamine, minerale și oligoelemente). Să încercăm o varietate de preparate, cu atât mai mult cu materii prime, folosind diverse metode de producție. Nu este doar un delicios aliment, în fața noastră, dar mult mai probabil este că toate elementele nutritive necesare, am ajuns la funcționarea optimă a organizației.

Există factori pe care nu le putem influența, de exemplu, la ce etaj suntem, dacă există o predispoziție genetică, unele boli de vârstă. Bolile cele mai multe metastaze, cu toate acestea, noi suntem responsabili pentru viața noastră și de alimentare. Aceste boli numim mod de viață și de alimentare-dependente de boli.

În Ungaria cancerului de mortalitate în lume și este una dintre cele mai mari. Este o statistică tristă poate fi schimbat, deoarece cancerul este de 30-40%, pentru a evita o alimentație sănătoasă. Boli ale sistemului cardiovascular de a mortalității ca o problemă de civilizație, care în multe cazuri pot fi evitate.

Alimentația sănătoasă și stilul de viață, prin boli cardiovasculare, asociate cu o treime poate fi dificil. Rapoartele arată că aproximativ două ori mai mare de grăsime (și în acest caz, proporția foarte mare de grăsimi saturate și acizi grași monosaturați, mai ales de acizi grași polinesaturați, în comparație cu A) și colesterol, dar, de asemenea, de trei-patru ori mai mare de sare pe care o consumăm mult decât avem nevoie. De fibre, consumul de standarde de mai jos recomandate. Bun cu solul, oferim pentru a aterosclerozei, a hipertensiunii arteriale în rezervor, ceea ce crește semnificativ riscul de atac de cord, riscul de accident vascular cerebral.

 

3 secrete pentru o dieta sanatoasa

Consumul excesiv de energie și consumul de zahăr nu numai riscul de obezitate, dar și al doilea. tipul începutul diabetului zaharat. Bolile de mai sus este mult mai puțin timp și a costurilor de energie putem preveni, cât de mult timp și energie consumate înainte de apariția de tratament a bolii, să nu mai vorbim despre bolile cauzate de rău.
Recomandări privind alimentația sănătoasă, pentru a ajunge la  O dieta sanatoasa a condus la diferite grupuri de produse alimentare, vom merge până la capăt și a discuta despre categoria respectivă, în care mâncarea, cât de frecvent trebuie consumate.
Cereale

Cereale sunt o dieta sanatoasa. Este recomandat de rutină de zi cu zi consumul. Caracteristici full-cereale produse industriale au un efect fiziologic benefic, reduc Colon și rect, riscul de cancer, de ajutor în constipație și hemoroizi, pentru prevenirea este foarte important să se respecte dieta si dieta diabet zaharat este, de asemenea, o parte integrantă.

Valoarea totală a celor care în timpul prelucrării conținutul total de substanțe nutritive au fost salvate: plin de făină de grâu, și de unii producători de produse, tărâțe, semințe de oleaginoase cu aditivi, pâine, pâine, orez brun (paddy este un pic mai mult timp de gătit), cereale.

Produse din cereale joacă un rol important în sectorul energetic și are nevoie de carbohidrati pentru a furniza conținut de proteine, dar, de asemenea, semnificativ. În general-făină de grâu, E, B1, B2, B6, vitamine, acid nicotinic, minerale, inclusiv calciu, magneziu, zinc și potasiu, și conține în cantități semnificative, aceste făină-producător de bunuri pentru o jumătate poate fi redus. Legume, preparate din legume, cât și fructe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *