în ce constă dieta sanatoasa?

Legume și fructe legume, preparate din legume, precum și fructe de mai multe ori pe zi mese contribuie la menținerea sănătății. Acest grup de alimente, o cantitate mare de vitamine, minerale și fibre.

 

O alimentație sănătoasă este cheia pentru sănătatea

Semnificativ de vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C, vitamina K, acid folic, beta-caroten, sursa. Nuci și unele legume(de exemplu, mazăre verde, broccoli, spanac, telina), vitamina E, și conține, de asemenea,. Conținutul de vitamina cele mai bune preparate crude pot fi salvate și după tratamentul termic, alte industriei alimentare, cea mai mare parte dintre ele este dezactivată. http://humanice.info/

Substanțele minerale sunt importante de potasiu și de magneziu. Conținutul de fier nu este prea mare, și atât de greșit folosit de proteine. Dacă nu aveți fructe și legume proaspete, mai mult de o gamă largă de motoare decât conserve. Legume főzőlevét de a folosi produse în timpul de gătit, așa cum valoros material este inclus în főzővízbe.

Bogate in fibre si saraca in energie în vigoare (cu excepția leguminoase, nuci) – acestea pot fi inserate prevenirea și tratarea obezității în dieta (mai multe fibre). Lapte și produse lactate
lapte și produse lactate.Lapte și produse lactate de zi cu zi, este corectă, trebuie să fie prezentate în dieta. Cantitatea recomandată pe zi, cu un pic de lapte sau de echivalent cantitatea de produse lactate.

Laptele este bun de proteine si o sursa foarte buna de calciu, prezente în calciu încasarea are nevoie de vitamina D, de asemenea. Copii și adolescenți în creștere osoasă, pentru a construi acest lucru este important, și la adulți, relevante sursa de calciu ajută la prevenirea osteoporozei.
Ceea ce este remarcabil, vitamina A, B1, B2, vitamina B12, magneziu și zinc. Lapte conținutul de sodiu nu este mare, dar tratamentul este de multe ori dau de produse lactate cu o cantitate semnificativă de sare.(de exemplu, brânză).

În élőflórás produse lactate foarte benefic asupra tractului gastro-intestinal, pentru a ajuta sănătos, florei intestinale normale, conservarea și restaurarea (bolii diareice boli, tratamentul cu antibiotice).

Carne, produse din carne, ouă

Carne și pregătirea zilnică recomandată înghețate.Carnea o cantitate mare de proteine complete, conțin în medie 20 de grame de 100grammonként. Foarte bune vitamine B12 surse. Produsele pe bază de plante nu contin vitamina B12. Bogate in vitamina B6 si zinc.

hot profile cu termenele de livrare, de asemenea, un rol foarte important, deoarece un conținut ridicat de fier, este bine de a utiliza. Alimente vegetale, împreună cu produse alimentare de origine vegetală de muncă fier de călcat, de asemenea, îmbunătățite (deficit de fier este o problemă comună în dietele vegetariene).

Consumul de carne din punct de vedere al percepției de conținutul de grăsime este o caracteristică. Consumul zilnic de soiurile conținut scăzut de carne pot fi oferite. În acest sens, nu numai carne de animale, dar aceleași animale în diferite zone, cu conținut diferit de grăsime. Legsoványabb carne sălbatic bărbați: iepure, fazan, cerb etc. se Recomandă carnea de pui, curcan, piept de pui, coapsă, carne slaba de porc ( mușchi, sunca) carne de vită macră. Dacă putem face vizibil grăsime este îndepărtat de fabricare a produselor alimentare.

Carne de conținutul de sodiu nu este prea mare, dar și produse din carne * se mărește de zeci de ori, cu adaos de sare și conservanți de sodiu.Carne, produse-cele mai multe de la 30 până la 40 % grăsime conține, de asemenea, nivelul de colesterol, de asemenea, se poate lăuda cu aplicarea de zi cu zi mai fine produse (aproximativ 20g de grăsime/100 g), care au fost propuse, de exemplu, în Paris, vechi de carne, masa de prânz, șuncă, carne de pui, piept de curcan, sunca, Turcia, java, sala de cârnați, etc.

Partea interioara, trebuie să menționez ficat este semnificativ conținutul de vitamine, cu toate acestea, o mulțime de colesterol de asemenea, împreună cu el, prin urmare, doar de 2-3 ori pe săptămână, ar trebui să-l consume. Colesterolul din punct de vedere al altor organe, de asemenea, o astfel de practica sau (rinichi, plamani, inima). În comparație cu cele ale creierului și măduvei osoase multiple conținutul de colesterol, utilizarea frecventă nu este recomandată.

A avut amúrNagyon proprietăți utile de carne, pește, consumul regulat este foarte important, mai ales la rece, pește de mare. Acești acizi grași (Omega-3 acizi grași), care reduc nivelul de grăsimi din sânge, medicamente. Pozitiv-este deja dată pe săptămână, care influențează uzura și în caz de reflecție, totuși, că într-o săptămână, de trei ori, acest lucru nu este important, cel mai des, deoarece acest lucru este benefic în viitor efectul poate fi îmbunătățită.

Carnea de pește este, de asemenea, cel mai mare de proteine, vitamina D, vitamina E, vitamine din grupul b (în special vitamina B12) surse bogate in calciu, magneziu, fier și zinc.

ouă ouăle sunt necesare de proteine și vitamine punct de vedere, dar în gălbenușul de ou, un conținut ridicat de colesterol zilnic maxim 1 db cantitatea recomandată. Nu uitați că consumul zilnic nu doar self-catering, modul de utilizare modalități (ouă prăjite, omletă, ouă fierte tari), iar alte suplimente alimentare, de exemplu, pastele uscate, maioneza, aluat, musaca, topping-uri, plăcinte, húspuding, bouncy și așa mai departe, poate conține ouă, dar, de asemenea, dulciuri, produse de patiserie, de exemplu, cookie-uri, clatite, crema, crema și pe o perioadă nedeterminată, poate depune lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *